
Cihazlar ve Aksesuarlar
Chinese pork with vegetables
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 portions
Malzemeler
-
pork fillet cut into strips (5 mm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soy sauce50 g
-
dried rice noodles300 g
-
vegetable oil50 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger grated1 tsp
-
red onion cut into wedges150 g
-
red capsicum cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
carrot cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
water1280 g
-
oyster sauce70 g
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed100 g
-
baby bok choy roughly chopped150 g
-
salt1 tsp
-
fresh long red chilli sliced diagonally1
-
roasted unsalted cashew nuts2 tbsp
-
spring onions/shallots sliced diagonally2
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
486 kcal /
2041 kJ
Protein
31.7 g
Yağ
11.3 g
Karbonhidrat
60.3 g
Lif
5.3 g
Doymuş Yağ
1.6 g
Sodyum
1444.2 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

The Basic Cookbook
120 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda