Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Watercress and mint pesto
- 120 g extra virgin olive oil
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra grated, to serve
- 2 garlic cloves
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 50 g raw unsalted cashews
- 100 g watercress, trimmed, leaves and soft stalks only
- 30 g fresh mint, leaves only
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Lamb ragù
- 20 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into wedges
- 60 g pancetta, cut into pieces
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 100 g red wine
- 400 g canned crushed tomatoes
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 800 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 40 g salted butter
- cooked pasta of choice, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3749.2 kJ / 892.7 kcal
- Protein
- 60.8 g
- Karbonhidrat
- 10.6 g
- Yağ
- 66.7 g
- Doymuş Yağ
- 19.4 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 1940.6 mg
Alternatif tarifler
Risotto verde (TM6)
30min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Beef fajitas
30min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Lamb and fennel ragu
4 Std. 35 Min
Thai beef salad
1h 15min
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min