Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp dried fennel seeds
- 20 g oil
- 60 g onions, halved then sliced (5 mm)
- 400 g fennel bulb, sliced (2-3 cm), fronds reserved for garnishing
- 20 g sugar
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g tomato purée
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste and for cooking pasta
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 dashes balsamic glaze
- 350 g dried pasta (e.g. penne)
- water
- fine sea salt
- 30 g pine nuts
- 125 g bocconcini, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2324 kJ / 551 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 Min
Versatile Chunky Soup
50 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Lentil Moussaka
3h 30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min