
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp dried fennel seeds
- 20 g oil
- 60 g onions halved then sliced (5 mm)
- 400 g fennel bulb sliced (2-3 cm), fronds reserved for garnishing
- 20 g sugar
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g tomato purée
- 100 g water plus extra for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt plus extra to taste and for cooking pasta
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 dashes balsamic glaze
- 350 g dried pasta (e.g. penne)
- water
- fine sea salt
- 30 g pine nuts
- 125 g bocconcini drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 551 kcal / 2324 kJ
- Protein
- 20 g
- Yağ
- 17 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta with Vegetable Ragout
45 dk
Tempeh Bolognaise
30 dk
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2sa 20 dk
Lasagne with Vegetable Ragu
1sa 10 dk
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 dk
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2sa 15 dk
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 dk
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1sa 25 dk
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 dk
Classic Egg and Cress Sandwiches
35 dk
Cauliflower Mac and Cheese
1sa 40 dk
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 dk