Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
200
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
Vegetable Ragu
- 150 g onions, quartered
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 mm)
- 300 g carrots, peeled, cut in pieces (5 mm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (5 mm)
- 100 g dry white wine
- 500 g tinned chopped tomatoes
- 15 g fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel
- 1000 g whole milk
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 100 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
Finalisation
- 250 g dried lasagne pasta sheets (10 x 20 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2719.3 kJ / 650.5 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 64.1 g
- Yağ
- 32.7 g
- Doymuş Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1852.8 mg
Alternatif tarifler
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20 min
Vegetarian Chilli
35min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 menit
Pasta with Vegetable Ragout
45 min