Cihazlar ve Aksesuarlar
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
6 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
toasted pine nuts30 g
-
garlic clove½
-
fresh basil leaves80 g
-
extra virgin olive oil130 g
-
fine sea salt3 tsp
-
potatoes diced (2 cm)250 g
-
water plus extra for cooking pasta1200 g
-
dried fusilli pasta400 g
-
green beans cut in pieces (3-4 cm)100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
15 g
Kalori
2217 kJ /
530 kcal
Yağ
29 g
Karbonhidrat
56 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Italian Kitchen
62 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Potatoes
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 dk
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 dk
Risotto with Broccoli Rabe
30 dk
Macaroni Bake
55 dk
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 dk
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2sa 15 dk
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 dk
Tempeh Bolognaise
30 dk
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 dk
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 dk
Pasta and Chickpea Salad
25 dk
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 dk