![Roasted Parsnip and Chestnut Pâté Roasted Parsnip and Chestnut Pâté](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E449BDE0-137D-42F3-AE6D-F7351F59B9B1/Derivates/9e6aaca2-1064-495b-8b2d-a0e98164cc38.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g parsnips, peeled, halved lengthways or quartered if large
- 6 garlic cloves, unpeeled
- 1 Tbsp sunflower oil
- 5 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh sage leaves
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 75 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g vegan soft cheese
- 80 g coconut yoghurt, vegan
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 tsp lemon juice, to taste
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 677 kJ / 162 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 126 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Curried Parsnip Soup
30min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Mulled Wine Bellini
2 Std. 40 Min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 godz. 20 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Chickpea Pancakes
20min
Beetroot Houmous
15 min