Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g parsnips, peeled, halved lengthways or quartered if large
- 6 garlic cloves, unpeeled
- 1 Tbsp sunflower oil
- 5 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh sage leaves
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 75 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g vegan soft cheese
- 80 g coconut yoghurt, vegan
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 tsp lemon juice, to taste
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 677 kJ / 162 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 126 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Celeriac and Apple Soup
55min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1h 40min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Curried Parsnip Soup
30 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min