Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted Butternut Squash
- 800 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, cold
- ½ tsp fine sea salt
Filling
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 5 - 6 fresh sage leaves, to taste
- 200 g cooked, peeled chestnuts
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 617 kJ / 148 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 12.3 g
- Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1hod. 50min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 Std. 30 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Root Vegetable Gratin
1h
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min