![Pesto petits pois et ricotta Pesto petits pois et ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6BAD8069-41AD-490D-AD88-821DFDE9BD8E/Derivates/83277E39-EC18-409C-9C5B-8FEF6EAC5576.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de petits pois surgelés, préalablement décongelés
- 60 g de feuilles de basilic frais, et un peu pour la finition
- 60 g de feuilles de menthe fraîche, et un peu pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, et un peu pour la finition
- 400 g de ricotta fraîche
- flocons de sel, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1033.2 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Karbonhidrat
- 4.1 g
- Yağ
- 22.4 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Houmous
10min
Tzatziki
3 godz. 5 min
Houmous classique ou à la betterave
10min
Pesto classique au basilic
10min
Pesto au basilic
10min
Pesto menthe, amande et chèvre
15 dk
Pesto d'olive, chèvre et thym
15 dk
Tahini maison
15 dk
Tzatziki
15 dk
Houmous noix de cajou, à la moutarde et au miel
1h 10min
Pesto d'épinards, pignons et feta
15 dk
Risotto au pesto et au chèvre
30min