Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 blancs de poulet
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g d'oignons rouges
- 30 g de gingembre frais
- 2 gousses d'ail
- 10 g de piment vert frais
- 15 g de coriandre fraîche, équeutée
- 15 g d'huile d'olive
- 80 g de pâte de curry rouge
- 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 250 g de lait de coco
- 600 g d'eau
- 25 g de fond de volaille
- 2 pincées de sel
- 4 pak-choï (petite taille), lavés en feuilles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2123 kJ / 509 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fondue asiatique au satay
1 Std. 15 Min
Bœuf carottes vietnamien
1 Std. 20 Min
Bouillon parfumé au bœuf, à la citronnelle et au gingembre
45 min
Chou chinois aux crevettes
40 min
Soupe Pho
40 min
Salade Bo bun
12h
Bœuf teriyaki et riz
1h 45 min
Soupe Tom Kha Kai au poulet
40 min
Curry vert de cabillaud
50 min
Curry de crevettes et choux pak-choï
40 min
Pad Thaï
50 min
Laab kai (Salade au poulet)
35 min