Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 50 g Dörrtomaten, in Öl, abgetropft
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer
- 650 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 200 g Quinoa (Kochzeit 20 Minuten)
- 500 g Broccoli in Röschen, Strunk grosszügig geschält, längs halbiert, in Scheiben (1 cm)
- 250 g Champignons, frisch, weiss oder braun, je nach Grösse geviertelt oder gesechstelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1752 kJ / 418 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50 Min
Gemüsecurry
1 Std.
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 Std.
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Quinoa-Taboulé mit Thon
40min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 Std. 10 Min
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1 Std.
Polenta mit Pilzragout
45min