Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Auberginen, in Würfeln (2 cm)
- 150 g Fenchel, in Stücken (3 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 30 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Basilikum, frisch, Blätter abgezupft
- 300 g Rispentomaten, geviertelt
- 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 150 g Wasser
- 25 g Aceto balsamico
- 170 g grüne Linsen, getrocknet, ganz (z.B. Coop Naturaplan Bio Linsen grün)
- 4 Prisen Pfeffer
- 30 g Pinienkerne
- 30 g Mandelstifte
- 200 g Stangensellerie, in Stücken (1 cm, siehe Tipp)
- 250 g Peperoni, in Würfel (1 cm)
- 1 roter Peperoncino, in Stücken (0.5 cm) (isteğe bağlı)
- 50 g Oliven, ohne Stein, in Ringen, (0.3 cm)
- 25 g Kapern, in Essig, abgetropft
- 20 g Rosinen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 922 kJ / 220 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 465 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Indisches Gemüsecurry
1h 10min
Kürbis Curry mit Basmatireis und Brokkoli
1u.
Linsen-Tomateneintopf
1h 30 min
Gemüsecurry
1u.
Gemüse-Korma
55min
Gemüse Biryani
50min
Weisse Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Linsensalat mit Randen und Feta
30min
Chana Masala
45 min
Linsencurry
50min
Linsendal
35min