Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Auberginen, in Würfeln (2 cm)
- 150 g Fenchel, in Stücken (3 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 30 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Basilikum, frisch, Blätter abgezupft
- 300 g Rispentomaten, geviertelt
- 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 150 g Wasser
- 25 g Aceto balsamico
- 170 g grüne Linsen, getrocknet, ganz (z.B. Coop Naturaplan Bio Linsen grün)
- 4 Prisen Pfeffer
- 30 g Pinienkerne
- 30 g Mandelstifte
- 200 g Stangensellerie, in Stücken (1 cm, siehe Tipp)
- 250 g Peperoni, in Würfel (1 cm)
- 1 roter Peperoncino, in Stücken (0.5 cm) (isteğe bağlı)
- 50 g Oliven, ohne Stein, in Ringen, (0.3 cm)
- 25 g Kapern, in Essig, abgetropft
- 20 g Rosinen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 922 kJ / 220 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 465 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rigatoni mit Kürbis und Steinpilzpesto
40 Min
Orientalische Linsensuppe
30 Min
Dhal
40 Min
Weisse Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55 Min
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1 Std.
Linsendal (2 Portionen)
35 Min
Chana Masala
45 Min
Chili non Carne
1 Std.
Linsensalat
30 Min
Linsendal mit Spinat
35 Min
Linsensalat mit Randen und Feta
30 Min
Linsendal
35 Min