Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Reis
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 50 g Ghee (siehe Tipp)
- 300 g Basmati-Reis, gewaschen
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 2 TL Kurkuma, gemahlen
- ½ TL schwarze Senfkörner
- 1 TL Currypulver
Gemüse
- 1000 g Wasser
- 150 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Karotten, in Scheiben (1 cm)
- 150 g Erbsen, tiefgekühlt
- 75 g Cashewkerne, ungeröstet
- 50 g Sultaninen
Sauce und Fertigstellung
- 100 g Naturjoghurt
- 1 TL Garam Masala (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- 1 TL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsendal mit Spinat
35 min
Kürbis Curry mit Basmatireis und Brokkoli
1h
Gemüse-Korma
55 min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50 min
Chana Masala
45 min
Indisches Gemüsecurry
1h 10 min
Chili non Carne
1h
Linsendal
35 min
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35 min
Rotkabis im Blätterteig
1h 25 min
Champignon-Kartoffeleintopf
1h
Linsendal (2 Portionen)
35 min