Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 star anise
- 50 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp tamarind paste (see Tips)
- 2 tsp Chinese five spice
- ½ tsp sesame oil
- 700 g water, plus extra water for steaming
- 800 - 1100 g boneless pork belly, rind on
- 1 - 2 pinches salt, to taste, plus extra for sprinkling
- 2 pears (large), cut into halves and cored
- 2 tsp white sugar
- 120 g red onion, cut into pieces
- 1 tbsp oil
- ½ tsp cumin seeds
- 1 beetroot, peeled and cut into quarters
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 3 tsp red wine vinegar
- 5 - 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4109.7 kJ / 978.5 kcal
- Protein
- 69.4 g
- Karbonhidrat
- 46.5 g
- Yağ
- 51.9 g
- Doymuş Yağ
- 17.9 g
- Lif
- 13.6 g
- Sodyum
- 333 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Gluten free chicken and leek pies
3 Std. 20 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Diane sauce
20min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 Std. 45 Min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 Min
Saffron arancini
25h 25 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Thai-style fish cakes
30 Min
Pork san choy bau
25 Min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min