Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 star anise
- 50 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp tamarind paste (see Tips)
- 2 tsp Chinese five spice
- ½ tsp sesame oil
- 700 g water, plus extra water for steaming
- 800 - 1100 g boneless pork belly, rind on
- 1 - 2 pinches salt, to taste, plus extra for sprinkling
- 2 pears (large), cut into halves and cored
- 2 tsp white sugar
- 120 g red onion, cut into pieces
- 1 tbsp oil
- ½ tsp cumin seeds
- 1 beetroot, peeled and cut into quarters
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 3 tsp red wine vinegar
- 5 - 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4109.7 kJ / 978.5 kcal
- Protein
- 69.4 g
- Karbonhidrat
- 46.5 g
- Yağ
- 51.9 g
- Doymuş Yağ
- 17.9 g
- Lif
- 13.6 g
- Sodyum
- 333 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork san choy bau
25 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Pea and ham soup
2h 20min
Peking-style duck pancakes
8 Std. 50 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Peppercorn sauce
20 min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Thai-style fish cakes
30 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min