![Twice-cooked pork belly with lentils Twice-cooked pork belly with lentils](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/72470641-CD3F-4123-9711-22A2489D457D/Derivates/c55ea923-194e-4482-939e-2ccedda8f6c3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 star anise
- 50 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp tamarind paste (see Tips)
- 2 tsp Chinese five spice
- ½ tsp sesame oil
- 700 g water, plus extra water for steaming
- 800 - 1100 g boneless pork belly, rind on
- 1 - 2 pinches salt, to taste, plus extra for sprinkling
- 2 pears (large), cut into halves and cored
- 2 tsp white sugar
- 120 g red onion, cut into pieces
- 1 tbsp oil
- ½ tsp cumin seeds
- 1 beetroot, peeled and cut into quarters
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 3 tsp red wine vinegar
- 5 - 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4109.7 kJ / 978.5 kcal
- Protein
- 69.4 g
- Karbonhidrat
- 46.5 g
- Yağ
- 51.9 g
- Doymuş Yağ
- 17.9 g
- Lif
- 13.6 g
- Sodyum
- 333 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Seafood and corn chowder
40min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Sweet and sour pork ribs
35min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Gluten free pasta
50 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40 min
Pork san choy bau
25min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Mongolian lamb hot pot
3h 25min