Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vinaigrette
- 5 oz avocado oil
- 2 oz water
-
2 ½
oz balsamic vinegar
veya 2 ½ oz apple cider vinegar - ½ oz Dijon mustard
- ½ heaping tsp Italian seasoning
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Salad
- 6 oz radicchio, cored, cut into quarters, divided
- 20 oz water
- 16 oz fresh green beans, trimmed
- ice water
-
2
oz hazelnuts, without skin, toasted, chopped
veya 2 oz slivered almonds -
4
oz chèvre cheese, crumbled
veya 4 oz feta cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1507.8 kJ / 360.4 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 33.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 324.3 mg
Alternatif tarifler
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Creamy Broccoli Salad
10min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Margarita
10min
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min