Cihazlar ve Aksesuarlar
花膠燉雞
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
2 人份
Malzemeler
-
雞高湯800 克
-
嫩薑 切片15 克
-
花膠 (乾燥),浸發後川燙切塊(約3公分),詳見要訣40 克
-
鈕扣菇 泡軟6 朵
-
黑棗 洗淨,瀝乾15 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),預先川燙去血水250 克
-
鹽½ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
384.3 mg
Protein
24.6 g
Kalori
773.8 kJ /
185 kcal
Yağ
6.6 g
Lif
1.5 g
Doymuş Yağ
236.1 g
Karbonhidrat
6.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
74 Tarif
Tayvan
Tayvan