花膠燉雞

花膠燉雞

5.0 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
2 人份

Malzemeler

  • 雞高湯
    800 克
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 花膠 (乾燥),浸發後川燙切塊(約3公分),詳見要訣
    40 克
  • 鈕扣菇 泡軟
    6 朵
  • 黑棗 洗淨,瀝乾
    15 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),預先川燙去血水
    250 克
  • ½ 茶匙
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 384.3 mg
Protein 24.6 g
Kalori 773.8 kJ / 185 kcal
Yağ 6.6 g
Lif 1.5 g
Doymuş Yağ 236.1 g
Karbonhidrat 6.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...