辣白菜牛肉水餃

辣白菜牛肉水餃

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
30 個

Malzemeler

  • 娃娃菜 切塊(約2公分)
    400 克
  • 1 茶匙
  • 切塊(約2公分)
    25 克
  • 乾辣椒碎
    2 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 2 大匙
  • ½ 茶匙
  • 花椒粉
    ½ 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 牛絞肉
    225 克
  • 豬絞肉 (肥)
    125 克
  • 麻辣油
    10 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • 水餃皮
    30 張

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 個

Protein 3.4 g
Kalori 277.7 kJ / 66.4 kcal
Yağ 2.6 g
Lif 0.9 g
Karbonhidrat 7.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...