Cihazlar ve Aksesuarlar
辣白菜牛肉水餃
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
30 個
Malzemeler
-
娃娃菜 切塊(約2公分)400 克
-
糖1 茶匙
-
薑 切塊(約2公分)25 克
-
乾辣椒碎2 大匙
-
米酒1 大匙
-
水2 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
花椒粉½ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
牛絞肉225 克
-
豬絞肉 (肥)125 克
-
麻辣油10 克
-
純芝麻油20 克
-
水餃皮30 張
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 個
Protein
3.4 g
Kalori
277.7 kJ /
66.4 kcal
Yağ
2.6 g
Lif
0.9 g
Karbonhidrat
7.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
餃子館在我家
11 Tarif
Tayvan
Tayvan