檸檬燒雞

檸檬燒雞

3.5 20 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    20 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 帶皮去骨雞腿肉 切塊(約5公分)
    600 克
  • 橄欖油
    ½ 大匙
  • 日式醬油
    3 大匙
  • 味醂
    2 大匙
  • 清酒
    2 大匙
  • 檸檬汁
    ½ 顆
  • 切段
    30 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 23.1 g
Kalori 943 kJ / 225 kcal
Yağ 10.4 g
Lif 1 g
Karbonhidrat 5.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...