Cihazlar ve Aksesuarlar
檸檬燒雞
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭20 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
帶皮去骨雞腿肉 切塊(約5公分)600 克
-
橄欖油½ 大匙
-
日式醬油3 大匙
-
味醂2 大匙
-
清酒2 大匙
-
檸檬汁½ 顆
-
蔥 切段30 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
23.1 g
Kalori
943 kJ /
225 kcal
Yağ
10.4 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
5.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan