Cihazlar ve Aksesuarlar
蕃茄雞肉燉飯
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 人份
Malzemeler
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
罐裝切碎番茄150 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
高湯125 克
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
鹽⅛ - ¼ 茶匙
-
綠花椰菜,切小朵 (約2公分)50 克
-
雞胸肉 切丁(約1.5公分)250 克
-
帕瑪森起司 依個人口味調整5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
311.2 mg
Protein
35.3 g
Kalori
1956.6 kJ /
468.1 kcal
Yağ
15.5 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
106.4 g
Karbonhidrat
46.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
RISOTTO
10 Tarif
Tayvan
Tayvan