蕃茄雞肉燉飯

蕃茄雞肉燉飯

4.2 21 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 罐裝切碎番茄
    150 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 高湯
    125 克
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • ⅛ - ¼ 茶匙
  • 綠花椰菜,切小朵 (約2公分)
    50 克
  • 雞胸肉 切丁(約1.5公分)
    250 克
  • 帕瑪森起司 依個人口味調整
    5 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 311.2 mg
Protein 35.3 g
Kalori 1956.6 kJ / 468.1 kcal
Yağ 15.5 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 106.4 g
Karbonhidrat 46.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...