花生豬腳湯

花生豬腳湯

4.8 5 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 40 dk
2 人份

Malzemeler

  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 1000 克
  • 豬腳 切塊(約4公分),預先川燙去血水
    600 克
  • 甘草
    1 片
  • 白胡椒粒
    3 粒
  • 罐頭花生 洗淨,備用
    100 克
  • ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 330.3 mg
Protein 43.6 g
Kalori 2609.9 kJ / 623.8 kcal
Yağ 45.3 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 8419.6 g
Karbonhidrat 11.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...