日式雞肉野菇炊飯

日式雞肉野菇炊飯

3.9 30 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)
    300 克
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    50 克
  • 新鮮綜合菇類 對半切
    100 克
  • 醬油
    20 克
  • 味醂
    10 克
  • 高湯
    150 克
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 玉米筍 切小段(約1公分)
    50 克
  • 500 克
  • 切蔥花
    15 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 669 mg
Protein 33 g
Kalori 3282.9 kJ / 535.4 kcal
Yağ 31.5 g
Lif 3.5 g
Doymuş Yağ 147 g
Karbonhidrat 90.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...