Cihazlar ve Aksesuarlar
臘腸炒青椒
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
廣式臘腸 (或肝腸),切片(厚約1公分)150 克
-
米酒1 大匙
-
蒜頭 切片10 克
-
青椒 切條(約1.5公分)250 克
-
白胡椒粉1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
599.7 mg
Protein
9.6 g
Kalori
814.1 kJ /
194.8 kcal
Yağ
10.5 g
Lif
2.2 g
Doymuş Yağ
4.7 g
Karbonhidrat
10.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
中式家常美味秘密
44 Tarif
Tayvan
Tayvan