Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 克 南瓜 ,去皮,去籽,切塊(約2公分)
- 3 顆 蛋
- 700 克 水
- ½ 茶匙 鹽
-
150
克 高湯
veya 150 克 水 - 5 克 醬油
- 50 克 鴻喜菇 ,切丁(約1公分)
- 30 克 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
- 30 克 青豆 (新鮮或冷凍)
- 1 茶匙 太白粉 ,先與1大匙水調勻
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 494.9 kJ / 118.4 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 1.8 g