Cihazlar ve Aksesuarlar
南瓜蒸蛋
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
-
南瓜 去皮,去籽,切塊(約2公分)100 克
-
蛋3 顆
-
水700 克
-
鹽½ 茶匙
-
150 克 水高湯150 克
-
醬油5 克
-
鴻喜菇 切丁(約1公分)50 克
-
紅蘿蔔 切丁(約1公分)30 克
-
青豆 (新鮮或冷凍)30 克
-
太白粉 先與1大匙水調勻1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
8.2 g
Kalori
494.9 kJ /
118.4 kcal
Yağ
4.2 g
Lif
1.8 g
Karbonhidrat
14 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
發現南瓜好味道
11 Tarif
Tayvan
Tayvan