Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Chinakohl (ca. 700 g), längs halbiert, in Stücken (5 cm lang)
- 4 EL Salz
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Japanischer Rettich (Daikon), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Frühlingszwiebeln (ca. 100 g), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Knoblauchzehen
- 2 TL Zucker
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 EL Garnelenpaste
- 3 - 4 EL Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Gesamtrezept
- Kalori
- 2006 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Napa Kimchi
15h
Koreanische Ramen mit Tofu
1sa
Misosuppe mit Gemüse
40 dk
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1 godz. 30 min
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35 dk
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50 Min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20 Min
Fermentierte rote Zwiebeln
96sa
Udon-Nudeln mit Gemüse (炒乌龙面)
40 dk
Vietnamesische Nudelsuppe
1sa 20 dk
Miso-Udon-Suppe
8hod. 30min