Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Chinakohl (ca. 700 g), längs halbiert, in Stücken (5 cm lang)
- 4 EL Salz
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Japanischer Rettich (Daikon), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Frühlingszwiebeln (ca. 100 g), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Knoblauchzehen
- 2 TL Zucker
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 EL Garnelenpaste
- 3 - 4 EL Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Gesamtrezept
- Kalori
- 2006 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min
Grüne Currypaste
25 Min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 min
Kimchi
74 Std. 15 Min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1hod. 5min
Tamarinden-Paste
15 min
Vietnamesische Nudelsuppe
1 Std. 20 Min
Gemüsesuppe mit Klebreiskuchen (菜汤年糕)
1 godz.
Napa Kimchi
15 Std.
Miso-Udon-Suppe
8 godz. 30 min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40 min