Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Chinakohl (ca. 700 g), längs halbiert, in Stücken (5 cm lang)
- 4 EL Salz
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Japanischer Rettich (Daikon), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Frühlingszwiebeln (ca. 100 g), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Knoblauchzehen
- 2 TL Zucker
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 EL Garnelenpaste
- 3 - 4 EL Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Gesamtrezept
- Kalori
- 2006 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soba-Nudelsalat
40min
Gemüse-Seetang-Tatar
45 Min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min
Frühlingsrollen (春卷)
1 Std. 30 Min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 Min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35min
Thai-Fisch-Frikadellen
1h 10min
Napa Kimchi
15 Std.
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20min
Hummus aus dicken Bohnen
1 Std. 15 Min
Miso-Udon-Suppe
8 Std. 30 Min