Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chinakohl
- 1000 g Wasser, heiß
- 1000 g Chinakohl (1 Kopf), in Stücken
- 45 g Meersalz zum Einsalzen
Marinade
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Möhre, in Stücken
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 80 g rote Paprika, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Rettich, frisch, in Stücken
- 2 TL Chiliflocken, getrocknet
- 100 g Wasser
- 30 g Reismehl
- 60 g Garnelen, geschält, gegart
- 2 EL Fischsauce
- 1 EL Austernsauce
- 3 EL Bonito-Flocken
- 4 EL Paprika edelsüß
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 1288 kJ / 308 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 17.4 g
- Sodyum
- 5473 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50min
Baklava
7h 20min
Fladenbrot-Päckchen mit Gurkensalat und Baba Ganoush
40min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35min
Café-de-Paris-Butter
4 Std. 10 Min
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40min
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40min
Zwiebel-Bhajis mit Koriander-Chili-Dip
1 Std.
Feijoada
16h
Hartweizen-Focaccia
7 Std.
Ingwer-Chili-Balls
45min
Napa Kimchi
15h