Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chinakohl
- 1000 g Wasser, heiß
- 1000 g Chinakohl (1 Kopf), in Stücken
- 45 g Meersalz zum Einsalzen
Marinade
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Möhre, in Stücken
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 80 g rote Paprika, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Rettich, frisch, in Stücken
- 2 TL Chiliflocken, getrocknet
- 100 g Wasser
- 30 g Reismehl
- 60 g Garnelen, geschält, gegart
- 2 EL Fischsauce
- 1 EL Austernsauce
- 3 EL Bonito-Flocken
- 4 EL Paprika edelsüß
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 1288 kJ / 308 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 17.4 g
- Sodyum
- 5473 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zoodle-Suppe
40 Min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12h
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40 Min
Ungarische Pilzsuppe
30 Min
Vietnamesischer Nudelsalat
40 Min
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40 Min
Dosa (Indische Reis-Bohnen-Fladen)
16h
Gin-Tonic-Lachs
24h
Orientalische Fladenbrot-Torte
3h 45min
Khao Pad (Gemüsereis)
1 Std. 30 Min
Hartweizen-Focaccia
7 godz.
Napa Kimchi
15h