Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 5 Zweiglein frische Petersilie, abgezupft
- 200 g Tomaten, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 200 g Rote Bete, roh, in Stücken (2 cm)
- 40 g Olivenöl
- 150 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 100 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 200 g Weißkohl, in Streifen
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 513 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1ωρ. 20 λεπτ.
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1ωρ. 20 λεπτ.
Graupen, gekocht
35 min
Borschtsch vegetarisch
1ωρ. 10 λεπτ.
Pilzpastete
1ωρ. 40 λεπτ.
Linsen-Pilz-Suppe
1h
Gemüse-Leber-Torte
1h 50min
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Okroschka (Kalte Suppe)
1ωρ. 10 λεπτ.
Borschtsch mit Rindfleisch
1ωρ. 10 λεπτ.
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 Min