Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 5 Zweiglein frische Petersilie, abgezupft
- 200 g Tomaten, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 200 g Rote Bete, roh, in Stücken (2 cm)
- 40 g Olivenöl
- 150 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 100 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 200 g Weißkohl, in Streifen
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 513 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Russischer Salat "Vinaigrette"
2 Std. 20 Min
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 Min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Gedünstetes Asia-Gemüse
15min
Kohlsuppe
50 Min
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Russischer Rote-Bete-Salat
1h 10min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Borschtsch vegetarisch
1h 10min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min