Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs

Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs

4.0 199 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Porree in Ringen (1 cm)
    150 g
  • Staudensellerie in Stücken (2 cm)
    250 g
  • Öl
    15 g
  • Mandelmehl
    50 g
  • Ajvar
    350 g
  • Wasser (siehe Tipp)
    600 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Oregano
    1 geh. TL
  • Paprika de la Vera
    1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Sahne
    100 g
  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut in Würfeln (2 cm)
    400 g
    400 g Lachsfilet, TK, aufgetaut, in Würfeln (2 cm)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1122 mg
Protein 25 g
Kalori 2071 kJ / 495 kcal
Yağ 36 g
Lif 3.4 g
Doymuş Yağ 10 g
Karbonhidrat 23 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...