Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 250 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 15 g Öl
- 50 g Mandelmehl
- 350 g Ajvar
- 600 g Wasser (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Oregano
- 1 TL Paprika de la Vera
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Sahne
-
400
g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
veya 400 g Lachsfilet, TK, aufgetaut, in Würfeln (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 1122 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40min
Gefüllte Auberginen
50min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35min
Ungarische Pilzsuppe
30 min
Tomaten-Erdbeer-Chili-Suppe mit Sesam-Feta
35min
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1u.
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1u.
Linsen-Pilz-Suppe
1u.
Blumenkohl-Kichererbsen-Suppe
50min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1u.
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30 min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min