Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 250 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 15 g Öl
- 50 g Mandelmehl
- 350 g Ajvar
- 600 g Wasser (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Oregano
- 1 TL Paprika de la Vera
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Sahne
-
400
g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
veya 400 g Lachsfilet, TK, aufgetaut, in Würfeln (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 1122 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohlcremesuppe
45 dk
Kartoffel-Porree-Suppe mit Fenchel und Shrimps
45 dk
Rindfleischsuppe
40 dk
Ungarische Pilzsuppe
30 dk
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 dk
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 dk
Thunfischpizza quattro stagioni
1h
Kerbel-Spargel-Suppe mit karamellisiertem Spargel
45 dk
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 dk
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40 dk
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1h
Gyros-Paprika-Suppe
30 dk