Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 250 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 15 g Öl
- 50 g Mandelmehl
- 350 g Ajvar
- 600 g Wasser (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Oregano
- 1 TL Paprika de la Vera
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Sahne
-
400
g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
veya 400 g Lachsfilet, TK, aufgetaut, in Würfeln (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 1122 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40min
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1h
Wintersuppe
1h
Blumenkohl-Reissalat mit Erbsen
45min
Layered Mousse mit Spinat, Himbeeren und Avocado
2 godz. 25 min
Kürbis-Omelette mit Kefir-Kräuter-Sauce und Granatapfel
40min
Kartoffel-Porree-Suppe mit Fenchel und Shrimps
45min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40min
Zitronen-Basilikum-Eis
12h
Hähnchen-Zucchini-Erbsen-Puffer mit Gurkensalat
1h 30min
Zoodle-Suppe
40min