Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 250 g Suppengemüse (Karotte, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 70 g Olivenöl
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 250 g Buchweizen
- 280 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Basilikumblätter, frisch
- 3 Minzblätter
- 3 Passionsfrüchte
- 2 EL Zitronensaft
- 1 EL Balsamico, hell
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1844 kJ / 441 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 10.5 g
- Sodyum
- 770 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30min
Thenthuk (Tibetische Nudelsuppe)
1h 30min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1h
Linsen-Pilz-Suppe
1h
Buchweizen-Gemüse-Topf
40min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1h
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1h
Mediterraner Graupensalat
50min
Power-Quinoa-Salat
45min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min