Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g perna de borrego s/ osso cortada em lençol
- 3 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 2 folhas de salva fresca
- 20 g coentros
- 20 g salsa
- 20 g hortelã, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 130 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 2 limões
- 90 g chalota
- 1000 g ervilhas
- 50 g vinho branco
- 200 g queijo mascarpone
- 20 g mostarda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2208 kJ / 528 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3h 5min
"Rosbife" de ganso de vitela com puré de batata, tomate-seco e molho de vinho tinto
10 Std.
Tarte fechada de novilho
13u. 30min
Cheesecake arco-íris
Değerlendirme yok
Sopa de noodles Tom Yum
Değerlendirme yok
Salada japonesa de caranguejo fingido (salada kani) - TM5
15 Min
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM5
30min
Fricassé de camarão-tigre
35min
Trifle de verão com ricota e frutos vermelhos
30min
Frango com vinho e molho de romã
1小时
Abóbora-manteiga com bacalhau e camarão
2 Std.
"Arroz" de couve-flor com vegetais e molho de amendoim
40min