Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g perna de borrego s/ osso cortada em lençol
- 3 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 2 folhas de salva fresca
- 20 g coentros
- 20 g salsa
- 20 g hortelã, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 130 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 2 limões
- 90 g chalota
- 1000 g ervilhas
- 50 g vinho branco
- 200 g queijo mascarpone
- 20 g mostarda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2208 kJ / 528 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rolinhos de verão vegetarianos - TM6
1 Std.
Sopa de pimentos assados com ovo escalfado
55 min
Tártaro de bacalhau e melancia
Değerlendirme yok
Pão com caril de frango nyonya
2 Std. 45 Min
Sopa de mexilhão, salmão e vieiras
1 Std. 50 Min
Mostarda de cerveja e mel
12h
Sanduíche com pasta de requeijão
10 Min
Penne com camarão e molho de acelga
50 min
Sopa de cebola gratinada
35 min
Barriga de porco assada com pera e cebola
12h
Creme de ervilhas com crème-fraîche e presunto estaladiço
1 Std.
Creme de espargos verdes
50 min