Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de poireau, coupé en morceaux
- 100 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 20 g de beurre
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de vin blanc sec, type riesling
- 330 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de laitue
35 Min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35 Min
Velouté de champignons
20 min
Velouté de tomate
30min
Crème de chou-fleur
30min
Crème de petits pois
40min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 godz. 35 min
Galettes de viande et choucroute
40min
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min