Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés
- ½ cube de bouillon de légumes
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 20 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'eau
- 2 tranches de jambon de Bayonne
- 6 feuilles de roquette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 331 kJ / 79 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousses de betterave en deux façons
15 min
Verrines printanières
25 min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 Std. 25 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Crème parmentière au saint-marcellin
45 Min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Verrine aux trois poivrons
55min
Bouchées chèvre-raisin
1 Std.
Fleurs chorizo-feta
35min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min