Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g d'amandes émondées, non salées
La farce duxelles
- 20 g de beurre
- 30 g d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 700 g de champignons de Paris frais, brossés et nettoyés (pieds et chapeaux séparés)
- 1 gousse d'ail
- 1 œuf
- 10 g de persil frais, équeuté
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 893 kJ / 216 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Champignons farcis
45min
Tartinade de champignons amande-muscade
20min
Courgettes à la farce marine
1h 15min
Champignons farcis
13h 15min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Parmentier de boudin aux pommes
1h
Mouclade charentaise
40min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Flans de poireau
35min
Gougères aux champignons de Paris
1 Std. 30 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min