Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g d'amandes émondées, non salées
La farce duxelles
- 20 g de beurre
- 30 g d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 700 g de champignons de Paris frais, brossés et nettoyés (pieds et chapeaux séparés)
- 1 gousse d'ail
- 1 œuf
- 10 g de persil frais, équeuté
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 893 kJ / 216 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Champignons farcis au gorgonzola
55 min
La véritable moussaka
2h 30min
Parmentier de poisson et chou vert
1h 25 min
Champignons farcis
45 Min
Tatin d'endives
1h 20 min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3h 30min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Gougères aux champignons de Paris
1h 30min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Flans de poireau
35 Min
Chou-fleur en soufflé
55 min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10min