Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 petit chou frisé, coupé en quatre, puis en chiffonnade, et une grande quantité d'eau
- 350 g de carotte, coupée en deux dans la longueur
- 300 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de lardons
- 1 cube de bouillon de volaille
- 180 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 1 petite pintade, coupée en six morceaux
- 5 petites pommes de terre, coupées en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2052 kJ / 488 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin marengo
1h
Poule au pot béarnaise
2hod. 15min
Joues de porc à la bière
1 godz. 10 min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 godz. 10 min
Alicuit de canard
1h
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Lapin à la provençale
1h
Joues de porc aux épices
13 Std. 40 Min
Osso-buco
1h 20min
Lapin à la moutarde
1h
Veau Marengo
55 Min
Blanquette de veau vapeur
1 godz. 10 min