Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 40 g de graisse de canard
- ½ chou nouveau, coupé en morceaux
- 3 carottes, coupées en tronçons
- 4 pommes de terre, moyennes
- 2 navets
- 4 manchons de canard, confits et dégraissés
- 950 g d'eau
- 300 g de jambon espagnol (en talon) ou de ventrèche
- 1 bouquet garni
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de haricots blancs, tarbais, déjà cuits (en bocal, par exemple)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3377 kJ / 807 kcal
- Protein
- 67 g
- Karbonhidrat
- 45.8 g
- Yağ
- 37.3 g
- Lif
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garbure du Béarn
1h 10 min
Axoa d'agneau
55 min
Petits pois à la française
45 min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Petit salé aux lentilles
45 min
Alicuit de canard
1 Std.
Estouffat toulousain
2h
La sagamité
50 min
Aillade de veau
1h 30min
Cassoulet au confit de canard
1h 10 min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min