![Garbure Garbure](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3D7400AB-DF22-4561-ACCB-80AE70AEF23F/Derivates/0422E1B8-8FB3-406F-BEE5-A11DB180A4A7.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 40 g de graisse de canard
- ½ chou nouveau, coupé en morceaux
- 3 carottes, coupées en tronçons
- 4 pommes de terre, moyennes
- 2 navets
- 4 manchons de canard, confits et dégraissés
- 950 g d'eau
- 300 g de jambon espagnol (en talon) ou de ventrèche
- 1 bouquet garni
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de haricots blancs, tarbais, déjà cuits (en bocal, par exemple)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3377 kJ / 807 kcal
- Protein
- 67 g
- Karbonhidrat
- 45.8 g
- Yağ
- 37.3 g
- Lif
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garbure du Béarn
1 Std. 10 Min
Tourin à l'ail
25 dk
La sagamité
50min
Estouffat toulousain
2 Std.
Axoa d'agneau
55 dk
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1h 5 min
Caille aux raisins
45min
Poule au pot béarnaise
2 godz. 15 min
Couscous marocain
50min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12hod.
Navarin d'agneau
1sa 15 dk