![Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9FD77C60-EEA6-4FD9-99F7-9B94DFFE5122/Derivates/850ed51f-e05d-408d-9ef1-6a6413ba78ac.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 9 calamari tubes, cleaned, 1 cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g fennel, white part only, cut into pieces, fronds reserved for garnishing
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying and brushing
- 80 g arborio rice
- 2 pinches saffron (optional - see Tips)
- 150 g white wine
- 150 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 2 pinches ground black pepper
- 4 tbsp pickled capers, rinsed and drained
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1252.7 kJ / 298.3 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 17.7 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 796.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Citrus seafood salad
1 godz.
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 godz.
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1 godz. 10 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Trout mousse
5min
Natillas
1 godz.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7sa 10 dk
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Paris Brest
6 Std. 40 Min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min