Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 9 calamari tubes, cleaned, 1 cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g fennel, white part only, cut into pieces, fronds reserved for garnishing
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying and brushing
- 80 g arborio rice
- 2 pinches saffron (optional - see Tips)
- 150 g white wine
- 150 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 2 pinches ground black pepper
- 4 tbsp pickled capers, rinsed and drained
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1252.7 kJ / 298.3 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 17.7 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 796.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pea shakshuka with bacon dust
55 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Middle Eastern eggs
45 min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30 min
Goi muc (squid salad)
45 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Samke harra
35 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Scallops with pea purée
25 min
Savoury crêpes
45 min