Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 9 calamari tubes, cleaned, 1 cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g fennel, white part only, cut into pieces, fronds reserved for garnishing
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying and brushing
- 80 g arborio rice
- 2 pinches saffron (optional - see Tips)
- 150 g white wine
- 150 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 2 pinches ground black pepper
- 4 tbsp pickled capers, rinsed and drained
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1252.7 kJ / 298.3 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 17.7 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 796.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Sunrise margarita (non-alcholic)
10 Min
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Cucumber soup with prawn skewers
Değerlendirme yok
Snapper with Spiced Oil
25 min
Nam Jim
10 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Sabayon
15 Min
Veal involtini
35 min