Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herb dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp white wine vinegar
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 200 g canned Morello cherries, pitted
Duck breasts
- 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Tarragon cream sauce
- 3 egg yolks
- 50 g caster sugar
- 30 g tarragon vinegar (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 bunch lettuce leaves, of choice, leaves separated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5155.8 kJ / 1227.5 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 99.2 g
- Doymuş Yağ
- 32.4 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 217.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Béarnaise sauce
10min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Hollandaise sauce
15min
Sabayon
15min
Rice salad
1 godz.
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 godz. 20 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Eggplant rotolo
1h 40min
Cheese soufflés
30 min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20 min