![Duck and cherry salad Duck and cherry salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7462E32-8BC4-4225-BBA8-17A2D64FD4F0/Derivates/22A5E160-4238-4CE2-9930-9D275FE72407.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herb dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp white wine vinegar
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 200 g canned Morello cherries, pitted
Duck breasts
- 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Tarragon cream sauce
- 3 egg yolks
- 50 g caster sugar
- 30 g tarragon vinegar (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 bunch lettuce leaves, of choice, leaves separated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5155.8 kJ / 1227.5 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 99.2 g
- Doymuş Yağ
- 32.4 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 217.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40min
Carrot and coriander soup
30min
Béarnaise sauce
10min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Stuffed tomatoes
50min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min