Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herb dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp white wine vinegar
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 200 g canned Morello cherries, pitted
Duck breasts
- 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Tarragon cream sauce
- 3 egg yolks
- 50 g caster sugar
- 30 g tarragon vinegar (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 bunch lettuce leaves, of choice, leaves separated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5155.8 kJ / 1227.5 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 99.2 g
- Doymuş Yağ
- 32.4 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 217.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Değerlendirme yok
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Yoghurt soup cups
1 Std. 10 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Saint-Honore
2 Std. 45 Min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 Std.
Southern-style chilli with cornbread
2 Std. 55 Min