Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g red onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 Tbsp sultanas
- 200 g preserved red peppers, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch dried mint
- 300 g basmati rice, rinsed
- 700 g water, boiling, plus extra for soaking
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 cinnamon stick
- 200 g tinned sardines in oil, drained (2 x 120 g tins)
- 200 g frozen green peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
- flaked almonds, toasted, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2157 kJ / 512 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Seafood Korma
40min
Veracruz Fish
30 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1 Std. 5 Min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Pollock and Spinach Lasagne
1 Std.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min