![Caldeirada (Fish Stew) Caldeirada (Fish Stew)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/86051543-67B4-49FA-8326-691999FC8AF2/Derivates/F63B4BD7-07E2-4F48-B6F4-926671D5D3A2.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
4 - 6
ling fillets (approx. 800 g)
veya 4 - 6 white grouper fillets (approx. 800 g) - 700 g ripe tomatoes, 300 g diced, 400 g quartered
- 100 g green pepper, sliced
- 100 g red pepper, sliced
- 1 tsp fine sea salt
- 2 garlic cloves
- 300 g onions, 150 g quartered, 150 g sliced
- 30 g olive oil
-
1 ½
fish stock cubes (for 0.5 l each)
veya 1 ½ tsp fish stock paste, homemade - 1 bay leaf, dried
- 1 pinch dried chilli flakes (isteğe bağlı)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (1 cm)
- 200 g white wine
- 50 g water
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1486 kJ / 356 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seafood Risotto
40 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1hod.
Seafood Pozole
1h 15min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Curried Prawns with Rice
1hod.
Squid with Ginger and Soy
40 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1hod.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min