Cihazlar ve Aksesuarlar
Zeytinyağlı Ekmek
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 10 dk
24 dilim
Malzemeler
-
su ekstra 1 yk su360 g
-
2 tk kuru maya, ufalanmışyaş maya ufalanmış20 g
-
şeker20 g
-
ekmek unu unlamak için ekstra un500 g
-
zeytinyağı yağlamak için ekstra yağ20 g
-
tuz damak tadına göre1 - 1 ½ tk
-
yumurta sarısı1
-
susam tohumu, herhangi bir renk serpmek için½ yk
-
frenk kimyonu tohumu sepmek için½ yk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 dilim
Protein
3 g
Kalori
384.3 kJ /
91.9 kcal
Yağ
1.5 g
Lif
0.8 g
Karbonhidrat
16.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2sa 50 dk
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2sa
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2sa 30 dk
Yoğurtlu Ekmek
3sa
Köy Ekmeği
2sa
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5sa
Buharda Tahıllı Ekmek
2sa
Pratik Buğday Ekmeği
40 dk
Sütlü Minik Ekmekler
1sa 45 dk
Tencerede Pratik Ekmek
2sa 20 dk
Baget ekmek
3sa 45 dk
Cevizli Pratik Ekmek
45 dk