Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g su
-
20
g yaş maya, ufalanmış
veya 2 tk kuru maya (8 g) - 20 g şeker
- 500 g ekmek unu, unlamak için ekstra un
- 20 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra yağ
- 1 - 1 ½ tk tuz, damak tadına göre
- 1 yumurta sarısı
- 1 yk su
- ½ yk susam tohumu, herhangi bir renk, serpmek için
- ½ yk frenk kimyonu tohumu, sepmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.9 g
Alternatif tarifler
Pratik Buğday Ekmeği
40 min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Soğanlı Tarte Flambe
1 Std.
Tam Buğdaylı Pide
1 Std. 35 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2u. 20min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2u. 30min
Sütlü Ekmek
2 Std. 35 Min
Baget ekmek
3 godz. 45 min