
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red onion cut into thin slices (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar to taste
- 10 g fresh flat-leaf parsley leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (isteğe bağlı)
-
40
g freshly squeezed lime juice
veya 40 g freshly squeezed lemon juice - ½ tsp salt plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g peeled, large raw prawns deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
-
1 - 2
limes cut into thin slices (2-3 mm)
veya 1 lemon cut into thin slices (2-3 mm) - 200 g fennel cut into thin slices (1-2 mm)
- 400 g cherry tomato cut into halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 187 kcal / 785 kJ
- Protein
- 17 g
- Yağ
- 10 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Lif
- 2.2 g