Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red onion, cut into thin slices (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (isteğe bağlı)
-
40
g freshly squeezed lime juice
veya 40 g freshly squeezed lemon juice - ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g peeled, large raw prawns, deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
-
1 - 2
limes, cut into thin slices (2-3 mm)
veya 1 lemon, cut into thin slices (2-3 mm) - 200 g fennel, cut into thin slices (1-2 mm)
- 400 g cherry tomato, cut into halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.2 g
Alternatif tarifler
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Quick prawn stir-fry
20 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Garlic prawns
25 Min
Crab linguine
30 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Citrus seafood salad
1 Std.
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35 Min
Linguine with lemon and prosciutto
25 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min