![Pickled fruit salad with honey labne Pickled fruit salad with honey labne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7ab21994-2aa5-4f77-92de-e154d7d1173f/Derivates/e7e3a7bf-1416-442d-bd58-1327e8d52025.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Honey labne
- 500 g Greek-style natural yoghurt
- 30 g honey
Pickled fruits
- 120 g water
- 1 orange, zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
- 1 tsp vanilla bean paste
- 375 g verjuice (see Tips)
- 200 g honey
- 200 g rhubarb, trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
- 250 g strawberries, hulled and cut into halves
- 2 pears, cored and cut into thin wedges (5 mm)
- 2 peaches, stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
- 1 sprig fresh mint
- edible flowers, for decorating (optional - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1472.3 kJ / 350.6 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 65.8 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 9.6 g
- Sodyum
- 104.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Sicilian iced coffee
4h 10 min
Mint lemonade
5 menit
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Chocolate and prune Easter eggs
1 Std. 5 Min
Yoghurt soup cups
1 Std. 10 Min
Revithia (chickpea soup)
24 Std. 40 Min
Basil, avocado and hemp pesto
5 menit
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min