Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Honey labne
- 500 g Greek-style natural yoghurt
- 30 g honey
Pickled fruits
- 120 g water
- 1 orange, zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
- 1 tsp vanilla bean paste
- 375 g verjuice (see Tips)
- 200 g honey
- 200 g rhubarb, trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
- 250 g strawberries, hulled and cut into halves
- 2 pears, cored and cut into thin wedges (5 mm)
- 2 peaches, stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
- 1 sprig fresh mint
- edible flowers, for decorating (optional - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1472.3 kJ / 350.6 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 65.8 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 9.6 g
- Sodyum
- 104.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45min
Mussels in coconut milk
25min
Lime coriander vinaigrette
10 dk
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Smashed pea and bean dip
30min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24h 15min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 godz.
Miso coleslaw
20min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20min