Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Honey labne
- 500 g Greek-style natural yoghurt
- 30 g honey
Pickled fruits
- 120 g water
- 1 orange, zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
- 1 tsp vanilla bean paste
- 375 g verjuice (see Tips)
- 200 g honey
- 200 g rhubarb, trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
- 250 g strawberries, hulled and cut into halves
- 2 pears, cored and cut into thin wedges (5 mm)
- 2 peaches, stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
- 1 sprig fresh mint
- edible flowers, for decorating (optional - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1472.3 kJ / 350.6 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 65.8 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 9.6 g
- Sodyum
- 104.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot soup (gut health)
40 min
Bulghur
35 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Mint lemonade
5 Min
Mint lemonade
5 Min
Red lentil soup with cumin
55 min
Hazelnut quince friands
2 Std. 25 Min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10 min
Quark chocolate mousse
1h 10 min
Mixed berry clafoutis
40 min
Salmon kabsa
40 min