Ricotta and pistachio cheesecake

Ricotta and pistachio cheesecake

4.3 74 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
4 portions

Malzemeler

  • white sugar
    40 g
  • lemon zest only, no white pith
    1 - 2 pieces
  • vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)
    1
  • shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve
    70 g
  • ricotta drained
    375 g
  • natural yoghurt
    50 g
  • dark chocolate shaved for garnishing
    20 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 119.4 mg
Protein 11.9 g
Kalori 1240.8 kJ / 295.3 kcal
Yağ 19.4 g
Lif 2.1 g
Doymuş Yağ 7.7 g
Karbonhidrat 17.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...