Cihazlar ve Aksesuarlar
Cooking beetroot and corn
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 portions
Malzemeler
-
raw beetroots (approx. 800 g), peeled and cut into pieces (3 cm)4 - 5
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
628.5 mg
Protein
2.5 g
Kalori
268 kJ /
63.8 kcal
Yağ
0.1 g
Lif
4.7 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
11.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Blade Cover Basics
11 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Red onion relish
50 dk
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1sa
Chilli and apple jelly
4sa 15 dk
Rice flour
5 dk
Natural (plain) yoghurt
11sa 10 dk
Rice Flour
5 dk
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 dk
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1sa 35 dk
Tomato paste
2sa 20 dk
Lemon pepper seasoning
1sa 35 dk
Marinated capsicum
55 dk
Spiced pear jam and chorizo
1sa 35 dk