Cihazlar ve Aksesuarlar
Pudla with Spinach and Paneer
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
6 pieces
Malzemeler
Pudla
-
fresh coriander leaves5 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
water250 g
-
chickpea flour200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
Filling
-
vegetable oil plus 2 tsp for frying30 g
-
cumin seeds½ tsp
-
onions quartered50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
garlic clove1
-
paneer cheese cut in pieces150 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
single cream150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Protein
14.4 g
Kalori
987 kJ /
236 kcal
Yağ
17.7 g
Karbonhidrat
4.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
A Taste of India
72 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Dal Makhani
9sa 30 dk
Palak Paneer
45 dk
Cauliflower Stuffed Parathas
45 dk
Coconut Dhal
20 dk
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 dk
Dhokla
30 dk
Tarka Dal
9sa 5 dk
Paneer Makhani
1sa
Sambhar
1sa 5 dk
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 dk
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 dk
Chana Masala
45 dk