Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 perdices
- ½ cucharadita de sal
- 6 - 8 ramitas de hierbas frescas variadas (laurel, tomillo, romero, estragón, etc.)
- 250 g de oporto
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 50 g de aceite de oliva
- 2000 g de agua para el vapor
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1137 kJ / 271 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96h 20 min
Setas en aceite
1h 40 min
Carrilleras al pimentón con verduras
1 Std. 20 Min
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1h 40 min
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14 godz. 50 min
Cordero al ajillo
1 Std.
Codornices en escabeche de boletus
25h
Sopa de pescado
55min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3 godz.
Perdices con salsa de chocolate
3 godz.
Carrilleras de ternera estofadas
9 Std.
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1h 10 min