Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 perdices
- ½ cucharadita de sal
- 6 - 8 ramitas de hierbas frescas variadas (laurel, tomillo, romero, estragón, etc.)
- 250 g de oporto
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 50 g de aceite de oliva
- 2000 g de agua para el vapor
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1137 kJ / 271 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Perdices con salsa de chocolate
3h
Conejo con mojo picón
20min
Conejo en escabeche
48h 50min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50min
Sardinas en escabeche
48h 25min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 godz.
Guiso de setas de primavera
30 min
Conejo al chilindrón
1 godz.
Conejo al ajillo con setas
40min
Conejo a la cazadora
50min