![Pote gallego de repollo Pote gallego de repollo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8140C8EB-9AB3-4D5B-BC47-2ED1D4703C0D/Derivates/0CDDB234-4191-4C15-A7B4-B90299B960E0.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de unto
- 150 g de hueso de caña
- 200 g de tocino fresco entreverado
-
250
g de pecho de ternera
veya 250 g de costilla de ternera en trozos - 150 g de morcillo de ternera
- 200 g de lacón (previamente desalado durante 24 h)
- 1800 g de agua
- 500 g de repollo liso blanco limpio, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 8 patatas de guarnición enteras, peladas
- 250 g de patata chascada
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva), bien aclaradas y escurridas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2662 kJ / 636 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Karbonhidrat
- 34.8 g
- Yağ
- 44.9 g
- Doymuş Yağ
- 9.4 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 700.9 mg
Alternatif tarifler
Caldo gallego de grelos
4h 10 min
Potaje de vigilia
30min
Crema de andaricas
50min
Guiso "mar y tierra"
50min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 menit
Pote asturiano
26h 30min
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Judiones de la Granja con oreja
30min
Caldo gallego exprés
30min
Filloas
1j
Fabes con almejas
30min
Marmitako
40min