Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 8 cigalas enteras crudas (1 grande o 2 pequeñas por ración)
- 4 pellizcos de sal
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 - 5 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de zumo de limón
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 759 kJ / 182 kcal
- Protein
- 14.35 g
- Karbonhidrat
- 1.19 g
- Yağ
- 13.16 g
- Lif
- 0.22 g
Alternatif tarifler
Sepia al ajillo
25min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Bígaros al vapor de algas
30min
Almejas a la marinera
30min
Chirlas en salsa verde de cilantro
25min
Nécoras y cigalas al vapor
35min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40min
Mariscada
3 godz. 30 min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Arroz con bogavante
1 Std.
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min