Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 8 cigalas enteras crudas (1 grande o 2 pequeñas por ración)
- 4 pellizcos de sal
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 - 5 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de zumo de limón
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 759 kJ / 182 kcal
- Protein
- 14.35 g
- Karbonhidrat
- 1.19 g
- Yağ
- 13.16 g
- Lif
- 0.22 g
Alternatif tarifler
Almejas a la marinera
30 Min
Gambones gratinados
30 Min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Berberechos en salsa verde
1 Std.
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Besugo con patatas panadera
1 Std.
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Berberechos al vapor con lima
20 min
Bacalao con chirlas
45 Min
Sepia al ajillo
25 Min
Revolconas con pulpo
45 Min
Arroz con bogavante
1 Std.