Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)
- 4 Tbsp fine sea salt
- water, for soaking cabbage
- 200 g daikon (Japanese radish), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 garlic cloves
- 2 tsp caster sugar
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 Tbsp shrimp paste
- 3 - 4 Tbsp Korean chilli paste (gochujang), to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Total recipe
- Kalori
- 2006 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Green Curry Chicken
55min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Chinese Noodles with Vegetables
35 dk
Fresh Prawn Spring Rolls
1sa
Summer Rolls with Peanut Sauce
1sa
Crispy Korean Tofu
1sa 20 dk
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 λεπτ.
Kimchi
149h
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Prawn Tempura Rolls
2h 40min
Miso Soup with Vegetables
30min