Cihazlar ve Aksesuarlar
Miso Soup with Vegetables
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
6 portions
Malzemeler
-
oil10 g
-
fresh shiitake mushrooms quartered200 g
-
carrots cut in matchsticks150 g
-
leeks cut in matchsticks95 g
-
liquid vegetable stock900 g
-
miso40 g
-
water80 g
-
firm tofu cubed (1 cm)250 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
spring onions cut in thin slices (3 mm)6
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
6 g
Kalori
377 kJ /
90 kcal
Yağ
4 g
Lif
2.9 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
JAPANESE CUISINE
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1sa 30 dk
Vegetarian Japchae
45 dk
Crispy Korean Tofu
1sa 20 dk
Lemongrass Tempeh
1sa 15 dk
Tofu stew
30 dk
Spelt Salad with Burmese Tofu
9sa 10 dk
Vietnamese Beef Pho
1sa 45 dk
Prawn and Miso Noodle Soup
20 dk
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1sa
Steamed Tofu
30 dk
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 dk
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1sa 15 dk