Korean Ramen with Tofu

Korean Ramen with Tofu

4.3 71 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 portions

Malzemeler

Mayak Eggs
  • medium eggs
    4
  • water up to 1 l mark
  • fresh red chilli deseeded and roughly chopped
    1
  • garlic cloves
    4
  • spring onions sliced (2 mm)
    20 g
  • onions cut in pieces
    40 g
  • soy sauce
    100 g
  • mirin
    100 g
    50 g sugar
  • sesame seeds
    1 Tbsp
Ramen
  • garlic cloves
    3
  • oil
    20 g
  • onions cut in wedges
    200 g
  • water
    1000 g
  • carrots sliced (5 mm)
    100 g
  • seaweed sheets cut in pieces
    10 g
  • fresh shiitake mushrooms sliced
    100 g
    fresh enokitake mushrooms, sliced
  • kimchi to taste, cut in pieces (see tip)
    100 - 120 g
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
    2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • Korean chilli paste (gochujang)
    30 g
  • Korean chilli flakes (gochugaru)
    2 - 3 tsp
    ½ - ¾ tsp dried chilli flakes
  • soy sauce
    30 g
  • brown sugar
    1 Tbsp
  • fish sauce (isteğe bağlı) (see tip)
    2 Tbsp
  • oyster sauce (isteğe bağlı) (see tip)
    1 Tbsp
  • dried ramen noodles (approx. 80 g each)
    4 portions
  • water for cooking noodles
  • silken tofu cut in pieces
    160 g
  • spring onions sliced (5 mm)
    2
  • sesame seeds for serving

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 324 kcal / 1357 kJ
Protein 17 g
Yağ 14 g
Karbonhidrat 29 g
Lif 5.8 g
Doymuş Yağ 3 g
Sodyum 3180 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...