![Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade) Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d73ea1d7-6672-4ef7-8c6e-3dae3ad43eee/Derivates/e78df0bc-95f0-4618-bc4b-46aae70829b4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 60 g yellow onions
- 4 garlic cloves
- 3 g fresh ginger, cut into slices (0.5 cm)
- 1 spring onion, chopped
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 ½ tbsp brown sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp sesame oil, dark (toasted)
- 3 tbsp gochujang (Korean chilli paste)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 jar
- Kalori
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1274 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Mushroom Beef Balls
50 min
Japanese toasted sesame salad dressing
10 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Mapo Tofu
35min
Sukiyaki
55 min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 godz. 30 min
Char siew sauce
10 min
Toasted Peanuts
20min